Soulbalance

           för din inre och yttre hälsa

Terapeut-utbildningar, livsstilscoachning, kurser, föreläsningar och böcker

WebshopFölj länken till webshopen om du vill beställa eller kontakta mig om jag kan ha dem i lager.


www.mydoterra.com/soulbalanceHär hittar du eteriska oljor som hjälper din självläkningsprocess, ekologiska produkter, vitaminer och mineraler.

Varför produkter från doTerra?

De eteriska oljorna hjälper dig i din självläkningsprocess. Antingen är du i balans, i förändring eller mellan balans och förändring. Med hjälp av oljorna kan du stärka eller tona ner  en känsla, få hjälp att hitta extra styrka i en situation eller ge energi till nästa steg.


Oljor för terapeuterisk behov. Vill du som hjälper andra få en egen inloggning med de fördelar det ger finns den möjligheten.


Vitaminer och mineraler. Jag tror att maten ska innehålla det du behöver men det finns  tillskott vid ökat behov, för viktminskning eller sockersug. Produkterna kommer från växtriket.


Ekologiska schampo, hudprodukter och rengöringsmedel.

Det du sätter på kroppen är det du också ska kunna stoppa i munnen, huden är ett organ som påverkar ditt välmående, var noga med vad du använder.


DoTerra är ett ungt företag som expanderar med stora steg i hela världen just på grund av kvaliten, goda värderingar och att de även tar ett producentansvar.


Vill du veta mer om produkterna, ha hjälp att välja eller komplettera dina behandlingar med dessa produkter, kontakta mig för mer info.Varmt välkommen

Aktuellt

Karolina gästföreläser hos er


Workshop självläkning och personlig utveckling


Workshop utveckla din intuition och självläk


Terapeututbildningar i grupp och på distans


Enskild medial utvecklingskurs


Enskild  coachning per telefon, via skype eller personligt möte

 

Karolina Nilsson Soulbalance Medial utbildning Mediala Akademien Sverige Terapeututbildningar kurser

Själens väg När det blåser inombords Själens evolution - hela dig själv Framgångsboken Tidigare liv  Copyright@2011 e-kurser Föreläsningar workshops coach på turne energimedicin