Soulbalance

           för din inre och yttre hälsa

Terapeut-utbildningar, livsstilscoachning, kurser, föreläsningar och böcker

Själens evolution - hela dig själv 205 kr

Du  har kanske kommit till den punkt då du påbörjar eller är på väg att lyssna  till din intuition. Där rätt och fel inte existerar utan det finns en stor gråzon. Jag tror att det enda som faktiskt gör att vi mår riktigt bra är när vi följer just intuitionen. Varken överpresterar eller underpresterar. Det betyder också att vi släpper det gamla och följer det nya.


I boken Själens evolution startar en resa mot själens väg, att följa hjärtat och att hantera det du möter. Du får ta del av övningar för att utveckla din medialitet, hur du kan självläka din kropp, din tanke, känsla, själ och ditt yttre energifält från sådant du är redo att lämna bakom dig.


Boken öppnar upp.


Själens evolution


Den mediala utbildningen bygger bland annat på ideologin från boken. Coachsamtalet handlar om att vara den du sant är utan att behöver slå knut på dig, förminska dig eller på något sätt anpassa dig till något som inte är du.


Den som följer sitt hjärtas väg, följer också själens väg. Då finns dina drömmar och dina önskningar också tillgängliga. Längtan är själen som viskar.


Du kan använda metoden för egen skull men du kan också använda den till att hjälpa andra.

Aktuellt

Karolina gästföreläser hos er


Workshop självläkning och personlig utveckling


Workshop utveckla din intuition och självläk


Terapeututbildningar i grupp och på distans


Enskild medial utvecklingskurs


Enskild  coachning per telefon, via skype eller personligt möte.


Karolina Nilsson Soulbalance Medial utbildning Mediala Akademien Sverige Terapeututbildningar kurser

Själens väg När det blåser inombords Själens evolution - hela dig själv Framgångsboken Tidigare liv  Copyright@2011 e-kurser Föreläsningar workshops coach på turne energimedicin